Na sejmišču zadnje priprave na druženje z domačimi in tujimi erotičnimi zvezdami

Ob 17.00 uri jutri, v petek 13. decembra, svoja vrata odpira 6. mednarodni erotični sejem sLOVErotika. Otvoritveni nastop prenovljene sLOVErotike bo izvedla hrvaška zvezda zabavne industrije za odrasle Tina Blade, do zaprtja sejemskih vrat ob eni uri zjutraj pa se bo zvrstilo še 15 nastopov na velikem odru in 16 nastopov na manjšem, striptiz odru.

9 mojstric in 3 mojstri svojega poklica

V sejemski dvorani K, kjer bo letos potekal erotični sejem, se bodo v treh večerih predstavile tri Slovenke La Toya, Santana Blue in Karmen Čarna. Iz tujine se jim bodo pridružile PussyKat, Carla Cox, Savannah Secret, Coco De Mal, Tina Blade in Alexa Wild, ženski del občinstva pa bodo ogrevali trije postavni plesalci portugalsko-španske skupine BeatBoys, Marko, Bruno in Tom.

Vse tri vroče sejemske večere bo program potekal na dveh odrih. Na velikem odru se bo tako odvilo skoraj 50 nastopov. Obiskovalce pa bodo ogrevali tudi nastopi na striptiz odru, kjer se bo prav tako odvilo skoraj 50 nastopov. Podroben dnevni program dogajanja je dostopen na uradni spletni strani sejma sLOVErotika http://sejem-erotika.si/program/.

Od erotičnih pripomočkov do erotičnih čokoladnih izdelkov

Med showi na odrih pa si bodo obiskovalci sejma lahko ogledali in izbrali med ponudbo 21 direktnih razstavljavcev iz petih držav (Avstrija, Belgija, Madžarska, Nemčija, Slovenija). Na voljo bo modno erotično perilo, nogavice in obutev, erotični pripomočki za popestritev posteljnih užitkov priznanih blagovnih znamk, lubrikanti, olja, kreme in pilingi za telo, kondomi, vaginalne kroglice, vibratorji in fetiš pripomočki. Na voljo bodo tudi medicinski pripomočki za moško spolno moč, vodna erekcijska črpalka za pomoč do optimalne erekcije, erotični filmi in umetniške slike. Obiskovalci pa se bodo lahko posladkali tudi z erotičnimi čokoladnimi izdelki.

Z vstopnico tudi osvežilni hmeljski napitek

Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 13 EUR. 6. sLOVErotiko je mogoče obiskati v petek, 13. decembra 2013, od 17.00 do 01.00 ure, v soboto, 14. decembra 2013, od 17.00 do 02.00 ure in v nedeljo, 15. decembra 2013, od 15.00 do 22.00 ure. Vsak obiskovalec bo z nakupom vstopnice za vroči sejem prejel tudi kupon za brezplačni hmeljski napitek, ki bo poskrbel za osvežitev med vročim dogajanjem. Za vse obiskovalce, ki bodo sejem obiskali v nedeljo, pa v Celjskem sejmu pripravljamo posebno ugodnost. Pri nakupu dveh vstopnic vam tretjo podarimo.