Prenovljeni erotični sejem sLOVErotika odlično sprejet – V treh večerih se je na sejmišču zabavalo več kot 10.000 ljudi

6. mednarodni stilsko prenovljeni erotični sejem sLOVErotika je v presegel vsa pričakovanja. Dvorana je predvsem v soboto pokala po šivih in bila skoraj premajhna za vse, ki so si želeli ogledati vroče sejemsko dogajanje. Več kot 10.000 zabave željnih obiskovalcev je navdušila nova podoba sejma. Tudi razstavljavci so v veliki večini ocenjevali, da je bil letošnji sejem boljši od lanskega in potrdili, da je sejemsko dogajanje izpolnilo njihova pričakovanja.

Na sLOVErotiki so obiskovalci v živo spremljali najbolj vroče nastope domačih in tujih erotičnih zvezd.

Domačo sceno sta zastopali najbolj znana slovenska pornesa La Toya in atraktivna milfica Santana Blue, ki je na sejmu postala tudi prva dobitnica nove nagrade za posebne dosežke na področju domače industrije za odrasle Zlati “K”. Prislužila si jo je za drzen skok v trdoerotične vode, odličen debitantski nastop pred profesionalno kamero, za navijaško strast in vzor slovenskim milficam.

Iz sosednje hrvaške sta v Celje prišli Tina Blade in Alexa Wild, iz Srbije Coco De Mal in Sweet Nadja. Obiskovalci pa so posebej navdušeno sprejeli še Čehinjo Carlo Cox, eksotično Francozinjo vietnamskih korenin PussyKat in Latvijko Savannah Secret. Slednji dve sta na odru nastopili tudi s svojimi partnerjema. Ženski del občinstva pa so odlično ogreli trije postavni plesalci portugalsko-španske skupine BeatBoys, Marko, Bruno in Tom. Njihovih dovršenih nastopov zagotovo hitro ne bodo pozabile tiste srečne obiskovalke, ki so jih gostili na odru.

Med obiskovalci sLOVErotike so sicer prevladovale Slovenke in Slovenci, v Celjskem sejmu pa so zabeležili tudi obiskovalce iz Italije – prvi dve vstopnici za sejem v petek sta kupila prav obiskovalca iz naše zahodne sosede –, Hrvaške, Srbije in Slovaške. Pa tudi nemško govoreči obiskovalci so si ogledali vroče sejemsko dogajanje v Celju.

Organizator sejma, družba Celjski sejem d.d., z zadovoljstvom ugotavlja, da je bila odločitev o stilski in vsebinski prenovi erotičnega dogajanja v Celju pravilna. Odličen odziv obiskovalcev in razstavljavcev pred organizatorja postavlja nove izzive za prihodnji sejem v 2014. V Celjskem sejmu so odločeni še okrepiti položaj sLOVErotike med zabavnimi dogodki ob koncu leta, pri čemer se bodo skušali maksimalno približati pričakovanjem obiskovalcev in razstavljavcem sejma. Tako lahko tudi v prihodnje v Celju pričakujemo vrhunski erotični program in najboljšo ponudbo industrije za odrasle v razstavnem delu sejma.