Erotične igračke si lahko naredite tudi sami

Zakaj bi kupovali drage spolne pripomočke, če je v stanovanju polno predmetov, ki jih lahko uporabite ali z malo domišljije sami izdelate kakšnega. Poznate se in veste kaj vam ustreza ter kako in s čim se boste zadovoljili.

Ženske sežemo ponavadi najprej v hladilnik po zelenjavi in sadju. Med najljubše bi uvrstila banano, tiste doooolge kumare iz diskontov ter koren hrena in bučko. Banana je po velikosti in obliki najbolj podobna penisu, kumare so pa tako različnih dimenzij. S sadjem in zelenjavo se da eksperimentirati tako kot pri kuhanju: v pečici segrejete ali v hladilniku ohladite. Banano lahko olupite. Seveda ne pozabite prevleči s kondomom, da se vam kak košček ne odlomi. Uporabite samo za vaginalno penetracijo, ker bi zaradi vakuumskega efekta pripomoček v anali lahko izginil pregloboko.

Tudi za moške je nešteto zelenjavnih in sadnih možnosti. Izberete sadje po želji, ki pa naj bo dovolj mehko. Izdolbete luknjo po meri. Pazite le, da ne izberete kislega oz. bridkega sadeža, ker lahko vzdraži odprtino sečnice. Izogibajte pa se tudi sadju s trdo lupino, da ne bo nepotrebne bolečine. Priljubljena je melona. Naredite ji malenkost manjšo luknjico, kot je obseg vašega korena, namažite z bejbi oljem in jo v mikrovalovni pečici segrejte. Bi radi občutek kot pri blow jobu? Nasproti te luknje zvrtajte še manjšo luknjico velikosti svinčnika, ki naj seže do te odprtine v katero ga porivate. Luknjico pokrijte vedno takrat, ko ga vlečete nazaj in odprite odprtinico, ko porivate. Podoben občutek kot pri blow jobu bo tudi, če potisnete svoj penis v rolico od WC papirja. Vanjo dajte kondom tako, da bo špiček kondoma gledal iz rolice, spodnji del pa zavihajte na rolico. Vtaknete ga not, medtem pa z roko vlecite konček kondoma.

Od materialov je priporočljiv karton, papir in vse, ki se da z rokami odstraniti in strgati. Pri roki imejte vedno kondom in lubrikant. Ne uporabljajte pa materiala, ki bi lahko povzročil alergične reakcije.

Ženskam bo všeč tudi tale igrica: napihljiva žoga za na plažo se najde v vsakem stanovanju. Napihnete jo približno do polovice, oblečete pajkice in se nanjo usedete. Ko jo začutite točno pod klitorisom se oprimite kakšnega držala in potem žogo močno jahajte, se gugajte in stiskajte med nogami. Klitorisu bo všeč tudi s toplo vodo napolnjen balon. Napolnjenega zavežite, namažite z bejbi oljem ali lubrikantom in ga drgnite po klitorisu.

Tudi za moške pridejo v poštev baloni (kačice). 4 ali 5 jih napolnite s toplo vodo in zvežite. Zvijte vzglavnik in ga pritrdite s pasom za hlače. Vanj vtaknite balone (lahko pa tudi plastenke), med nje pa plastično vrečko. V vrečko dajte malenkost lubrikanta. Vzglavnik primite, kot bi držali žensko okrog pasu in jo nabijali od zadaj.

Imate doma barske stolčke? Rabite tri brez naslonjala, ki jih postavite v trikotnik. Ulezite se nanje tako da bodo prsi na enem stolu, stegna pa na drugih dveh. V sredini stolov naj binglja penis, vzemite ga v roke in polirajte, lahko ležite z glavo navzdol, tako da si to početje ogledujete.

Radi čutite lateks? Rokavice za gospodinjstvo ali na vrtnem oddelku prav nič sumljivo ne delujejo, ko jih boste kupovali. Vzamete npr. nogavico, jo zvijete, vanjo vtaknite rokavico iz lateksa, notranjost dobro namažite z lubrikantom.

Zagotovo imate tudi kakšno gumijasto cev primerne velikosti? Cev si nataknete in potem vanjo pihate in vlečete.

Še neuporabljena goba za čiščenje avta? Napijte jo s toplo vodo, ožemite in dajte v velik kozarec. Gobica se bo prilagodila velikosti in oblikovala čudovito ozko luknjo. Lahko tudi med ležišče in dno postelje vtaknete polivinilasto vrečko, vanjo pa svojega korenjaka namazanega z lubrikantom.

Za konec vas prepustim domišljiji…
Kaj bi s kuverto z zaščitno folijo z zračnimi mehurčki? Prepričana sem, da boste ob teh navedenih primerih prišli tudi sami do zelo kreativnih zamisli….

Vir: diva.si