Oralni seks

Kako ga zadovoljiti oralno? Najpomembnejše pri oralnem seksu je to, da sta oba partnerja sproščena ter da oba v tem uživata – tako pri prejemanju kot tudi dajanju.

Nihče izmed vaju ne bo zadovoljen, če bo oralni seks izvajan pod pritiskom. Morda misliš, da lahko skriješ dejstvo, da te dejanje ne privlači. Pomisli še enkrat, saj kaj takega ne moreš prikriti; le spomni se, kako nelagodno se lahko človek počuti, če prejme ali da neiskren ali negotov poljub.

Tako kot je to z vsako stvarjo, se tudi skrivnost dobrega oralnega seksa skriva v – izkušnjah! To pa ne pomeni, da bi ga morali izvajati na silo. Ljubezen in spolnost temeljita na vzajemnem prejemanju in dajanju ter na čustvih, nikakor pa ne na spolnem dejanju samem. Več bomo dosegli, če bomo oralca izvedli malce nerodno, a s srcem, kot pa če se bomo v to prisilili.

Če se s tovrstnim seksom srečujemo prvič ter mogoče imamo določene pomisleke, najprej zagotovimo, da je njegov penis čist. Preprosta ter za partnerja zanimiva metoda je predigra pod tušem. V tem bosta oba uživala, obenem pa bo zagotovljeno, da pri njem tam spodaj ne bo nikakršnih nezaželenih vonjav.

Sprva nas lahko vzburjen penis le nekaj centimetrov od naših oči lahko malce prestraši, še posebej če smo šele začeli svojo spolno kariero ali če prvič spimo z novim partnerjem. Najbrž se nam bo zdelo nenaravno, da bi tistega korenjaka spravili v usta, toda z dobro dozo vztrajanja lahko sčasoma ugotovimo, da je oralni seks eden izmed najmočnejših spolnih dejanj, saj nas navdaja z občutkom premoči ter dominacije nad partnerjem.

Kako se ga lotimo? Dober začetek je, če ga nalahno dražimo z ustnicami ter mu dajemo nežne poljubčke. Na ta način se bomo mi privadili na občutek vzburjenega penisa, njemu pa bo takšna nežna stimulacija predstavljala veliko več, kot si lahko mislimo. Nežni ter dražljivi dotiki ga za začetek vzburijo veliko bolj, kot če bi se takoj spravili k poslu in ga v celoti dali v usta. Vzemimo si torej čas – nikamor se ne mudi!

Načinov, na katere se lahko dotaknemo penisa ter ga vzburimo, je nešteto. Najbolj občutljiv del njegovega korenjaka pa je vsekakor glavica penisa. Poskušajmo se sprva koncentrirati prav na njegov najbolj občutljiv del – z jezikom lahko naredimo čudeže, še posebej če se z njim poigramo po robu glavice, tam kjer se le-ta sreča s kožico, ki v nevzburjenem stanju ponavadi prekriva vrh penisa.

Tehnika oralnega seksa naj bi do neke mere oponašala samo penetracijo; ko je torej penis v naših ustih, uporabimo svojo roko za ritmične poteze vzdolž njegovega najdragocenejšega orodja. Dober oralec največ odnese ravno od tega – od dela rok. Ne pozabimo torej na čvrst prijem debla penisa, medtem ko se z drugo roko lahko igramo drugje: bodisi z modi, zadnjico, bradavičkami, itd.

Za moškega je najpomembnejše to, da smo previdni z zobmi. V nobenem primeru ne sme priti do ugriza, za kar poskrbimo tako, da smo nežni z usti, ne preveč agresivni ter da hitrost ter intenzivnost dejanja povečujemo postopoma. Tako bomo usta ter čeljust navadili na izvajani premik ter do nenadnih ter nezaželenih ugrizov ne bo prišlo.

Ne bojmo se ga vprašati, če v našem trudu uživa. Nekateri moški imajo pač raje čvrste in hitrejše gibe, spet drugi uživajo v nežnem in počasnem izvajanju oralnega seksa. Prav tako se ne bojmo eksperimentirati: mogoče pa najdemo točko ali gib, ki ga bo popeljal v nebesa.

Kaj pa naj naredimo s spermo? Pogoltniti ali ne pogoltniti, to je sedaj vprašanje. Nekateri so za, nekaterim pa se želodec obrne že ob sami misli na to. Vse je pač odvisno od lastne izbire: če vam misel o spermi v vaših ustih ne ustreza, potem izvlecite penis iz ust preden mu bo prišlo. Če ste pripravljeni na eksperimentiranje, dovolite, da mu pride v vaša usta, nakar lahko spermo izpljunete ali pa celo pogoltnete. Pomembno je vedeti, da sperma ni ne nevarna ne umazana. No, to velja, če partnerja zares poznamo in vemo, da nima nikakršnih spolno prenosljivih bolezni.

Kaj še čakamo? Veselo na delo!