VROČA IN PEKOČA MIRA CUCKOLD

Kdo je Mira Cuckold?

Mira, ki smo si jo po divjem nastopu presenečenja zapomnili že na lanski sLOVErotiki, se tokrat vrača kot posebna popestritev trdoerotičnega programa največjega erotičnega sejma v Celju. Mira Cuckold, po rodu Romunka, dokazuje, da se strup ponavadi res skriva v majhnih stekleničkah. Mira je ljubiteljica sadomazohističnih praks in to, da se rada giblje na njihovi glamurozni strani, dokazuje tudi njen tatu »Domina«, ki nepoučenim sporoča, da pri intimnih igricah z njo ni dobro češenj zobati.

Kako osvaja svoje občudovalce?

Mira gre tako na odru kot v intimnih zvezah na vse ali nič. Ne mara polovičarstva in neodločnosti. Ko se za nekaj odloči, to tudi izpelje, zato v njeni družbi še tako načelen pripadnik močnejšega spola popusti pod navalom erotične želje po dominaciji. Nastop s partnerji, ki jih dobro pozna in ki vejo, kako se nanje odziva soigralka, je za Miro lahko edinstvena izkušnja in nobenega zadržka ni, da si pred kamero ali na odru ne bi privoščila priboljška v obliki pristnega orgazma.

Kakšna je njena filozofija?

Mira trdi, da je seks zaradi užitka eno, seks za potrebe filma ali odrskega nastopa pa nekaj povsem drugega. Pogosteje je treba menjavati položaje in paziti na eksplicitnost vsake poze, pri čemer se Mira vsakič izvrstno odreže. Tudi zato, ker razpolaga z listo najzanesljivejših soigralcev, s katerimi najraje snema in nastopa. Njen moto je, da publike nikoli ne smeš prepeljati žejne čez vodo. Tako obiskovalcem erotičnih sejmov kot gledalcem filmov za odrasle moraš za njihov denar ponuditi najboljše.

Kaj jo privlači pri moških?

Mira poudarja, da ji je pri nasprotnem spolu všeč prava moškost. In čeprav pada na mačo tipe, so ji všeč tako moški v oblekah kot alternativci, pomembno je le, da izžarevajo samozavest in da jim grobe intimne igre niso tuje. Seks s takimi partnerji se ji zdi zanimiv in enako vznemirljiv v vseh oblikah in položajih, čeprav je ponavadi Mira tista, ki je zgoraj.

Kje jo lahko srečate?

Mira rada življenje zajema z veliko žlico, za to jo boste vedno srečali tam, kjer so plesna glasba, razbrzdano veseljačenje in erotične igrice, ki jim mnogi rečejo perverzne. Zaveda se, da se v življenju pogosto znajdeš v situaciji, ko moraš na razpotju v hipu ubrati novo smer. A zaenkrat lahko reče samo to, da je izbrala pravo pot in pravo smer.

Spletna stran:
www.freeones.si/html/Mira_Cuckold