IZKUŠENA LEPOTICA SIMONY DIAMOND

Kdo je Simony Diamond?

Postavna Simony Diamond, prva dama letošnje sLOVErotike, je vročekrvna kot vse prave Madžarke. Lahko se pohvali z zavidanja vrednim trinajstletnim stažem v zabavni industriji za odrasle ter z več kot pol milijona zvestih občudovalcev, ki sledijo njenim trdoerotičnim pustolovščinam. Kjerkoli se karizmatična Simony pojavi, na odru ali na filmu, povsod se moški del publike na prvi pogled zaljubi vanjo. Je punca mičnih oblin in zapeljivega pogleda, ki rada poudari, da v spolnosti ne pozna predsodkov.

Kako osvaja svoje občudovalce?

Simony Diamond ne na odru ne pred kamero ne skopari s seksapilom, in vedno znova dokazuje, da so Madžarke ognjevite profesionalke, ki sodijo med najlepše ženske v tem poslu. Njen striptiz ni zgolj striptiz, ampak mešanica plesa in erotičnega povabila, ki se mu je hudičevo težko upreti. Sladek, opojni koktajl, ki razgreje strasti in podžge poželenje. Simony se bo na 9. sLOVErotiki slovenski publiki predstavila prvič, obiskovalcem in obiskovalkam pa obljublja vroč in nepozaben vrhunec v živo. Verjetno se strinjate, da česa takega ne gre zamuditi.

Kakšna je njena filozofija?

Simony je profesionalka, zato se ob vprašanju, ali igralke v trdoerotičnih filmih resnično uživajo, samo skrivnostno nasmehne. Tega, ali porno igralke res uživajo med snemanjem, nikoli ne bomo vedeli, pravi. Nekateri režiserji sicer trdijo, da ločijo hlinjen ženski orgazem od pravega, a dekleta v tem poslu so v prvi vrsti igralke, njihova naloga je čim bolj doživeto odigrati orgazem in posredovati javnosti, kar želi slišati in videti. Ko se izklopijo mikrofoni, pa Simony pove, da je vse odvisno od razpoloženja ekipe in vzdušja, ki vlada na setu.

Kaj jo privlači pri moških?

Simony Diamond je izkušena ženska, zato jo privlačijo izkušeni moški. Moški z vplivom in karizmo, partnerji, ob katerih se počuti varno in zaželeno. Moški, ki znajo biti ljubimci in prijatelji. Moški, ki ji stojijo ob strani v dobrem in slabem. Simony pravi, da v zasebnem življenju veliko zahteva, ampak tudi veliko daje.

Kje jo lahko srečate?

Simony Diamond je specialistka za vroče trdoerotične prizore, njena lepota in spolna privlačnost pa nikjer ne ostaneta neopaženi. Organizatorji, ki stavijo na zanesljive spolne delavke, jo dobesedno oblegajo s ponudbami in mnoge so enostavno predobre, da bi jih zavrnila. Simony je torej tam, kjer je akcija, kjer se pretaka erotična energija in kjer vlada sproščeno delovno vzdušje brez predsodkov.

Spletna stran:
www.freeones.si/s_links/Simony_Diamond