Tantrični erotični šovi in predstave

eroticni-show
eroticni-show

1. Dombi – Ženski vidik, ki človeka povezuje z božanskim

Ta ritualistična predstava prikazuje »Dombi«; perico, ki v vzhodni tradiciji simbolizira superiorno ženstvenost.

Odlikuje izjemna vitalnost in erotični potencial, neustavljiva lepota, skromnost, velika sposobnost ljubiti in popoln občutek svobode. Zaradi teh lastnosti je popoln prevodnik za manifestacijo božje ljubezni.

Zaradi svoje izjemne orgazmične sposobnosti je spontano pripravljena na tantrično pot, na prenašanje mističnih naukov najvišje ravni na neposreden način.

S svojo energijo lahko odpravi vsako oviro, moške, ki jo ljubijo, pa poveže s svojo božansko naravo ter z Bogom samim.

Tantra uči, da mora ženska, ki se rodi s tem arhetipom, le-tega v sebi odkriti in se naučiti, kako ga izraziti v celoti.

 

2. Tantrika – Skrivnost idealnega tantričnega para

Kdo si ne želi idealnega ali vsaj izpolnjujočega ljubezenskega odnosa? Tantrične ženske znajo pritegniti takšno vrsto odnosa v svoje življenje.

Najprej obudijo in okrepijo svoj erotični potencial in žensko moč. Nato prikličejo manifestacijo arhetipskega božanskega para Šive in Šakti; ne le v obliki obreda, temveč na vseh področjih življenja.

Moški in ženska se naučita zavestno truditi preobraziti drug drugega ter častiti božansko naravo partnerja.

Ta predstava vam bo pomagala začutiti energijo in notranjo naravnanost, kakršno zahteva tantričen ljubezenski odnos.

 

3. Tantrična strast – Čudoviti izvirni ogenj

Vzvišena strast in neustavljiva ljubezen, lesket oči, ki nas spremenijo, in vso našo bit navdajo z globokimi čustvi.

Tega smo deležni, ko se naučimo pravilno uporabljati svojo božansko erotično dediščino, ko skozi zavestno vajo in osredotočenost transformiramo moč medsebojne privlačnosti v blaženo božansko erotiko.

 

4. Večna igra ljubezni

Zemlja lahko diha samo zato, ker jo objemajo Nebesa. Nebesa so čudovito praznovanje, počelo vsega, kar obstaja.

To je popolno prizorišče skrivnostne igre med moškim in žensko ter njuno veliko popotovanje k svojim božanskim koreninam. Le slediti morata skrivnostni poti, po kateri se božanska zavest spusti v Stvarstvo na trojno pot: ustvarjalno željo, vsevedno znanje in vsemogočno moč akcije – arhetipsko bistvo vsega stvarstva.

Ko moški in ženska zavestno igrata svoji arhetipski vlogi in se vse bolj približujeta svoji čisti manifestaciji, imata priložnost, da ponovno pridobita svojo prvobitno in arhetipsko čistost.

 

5. Ljubezenski barok

Lepe, čutne, prefinjene, inteligentne in samozavestne kurtizane lahko celo berača pripravijo do tega, da se počuti … kot KRALJ!

So priznane poznavalke psihologije, filozofije, gledališča, glasbe, poezije in plesa. V umetnosti zapeljevanja, umetnosti masaže in zlasti v umetnosti ljubezni so resnične mojstrice.

Kurtizane so prinesle barvo in sijaj v življenje ljudi v vseh obdobjih zgodovine, saj imajo dragocen dar; v srcu vsakega kralja lahko zanetijo željo, da bi osvojil Kraljestvo Nebeškega Očeta.

Predstava Extasia nas vabi, da se jim pridružimo v njihovem igrivem in razburljivem okolju.